hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Genetik ve iklim değişiklikleri mercek altına alınıyor

    Genetik ve iklim değişiklikleri mercek altına alınıyor
    expand

    Vodafone’un desteği ile CNN Türk ekranlarına gelen “Gelecek Gündemde” programı, yeni konuklarıyla 12 Aralık 2011 Pazar günü, saat 11.30’da ekranlarda olacak.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Türk basınının duayenlerinden Nuri Çolakoğlu’nun sunduğu programda 12 Aralık Pazar günü, "More than Human"'ın ödüllü yazarı, H.G. Wells Ödülü sahibi ve Profesyonel Teknolojist Ramez Naam ve Açık Radyo Havadan Sudan Program yapımcısı, (İTÜ) Uçak ve Uzay Bilimleri Fakültesi Meteoroloji Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof.Dr.Mikdat Kadıoğlu “İnsanlığın Geleceğini, Genetik ve İklim Degisiklikleri” ni mercek altına alacak.

    Geleceğin beraberinde getireceği değişimi ve bu değişim sürecinde yapılabilecekleri masaya yatıran katılımcı bir tartışma platformu oluşturan Gelecek Gündemde programı, bu hafta “İnsanlığın Geleceğini, Genetik ve İklim Degisiklikleri” başlığıyla ekrana gelecek. 12 Aralık Pazar günü 11:30’da yayınlanacak programın konukları, "More than Human"'ın ödüllü yazarı, H.G. Wells Ödülü sahibi ve Profesyonel Teknolojist Ramez Naam ve Açık Radyo Havadan Sudan Program yapımcısı, (İTÜ) Uçak ve Uzay Bilimleri Fakültesi Meteoroloji Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof.Dr.Mikdat Kadıoğlu olacak.


    Vodafone tarafından, insanlığı önümüzdeki on yılda bekleyen problemlere, çözüm önerilerine ve fırsatlara yönelik bir ortak akıl geliştirmek üzere hayata geçirilen Future Agenda programının ilk yerel versiyonu, geçtiğimiz yıl Gelecek Gündemde adıyla ülkemizde başlatılmıştı. Dünyanın artan sorunlarına yönelik çözüm önerileri geliştiren ve geleceğe dair daha net ve bilinçli bir çerçeve çizmeyi hedefleyen projeye kamuoyunun katılımını sağlamak için ise geçtiğimiz yılın Nisan ayında CNN TÜRK’te, Türk basınının duayen ismi Nuri Çolakoğlu’nun sunumuyla Gelecek Gündemde özel programları yayınlanmaya başlamıştı.
    Daha fazla bilgi için: www.gelecekgundemde.org

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow


    YAYIN TARİHİ: 12 ARALIK 2011 / PAZAR
    YAYIN SAATİ: 11.30

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow